4 Apr

Sen sist?

Fort hade det gått någon vecka utan ett enda livstecken, ber om ursäkt för värdelöst bloggande! Jag har helt enkelt inte haft tid, kombinationen för lite tid på jobbet (40 procent), renovering av tvättstuga, födelsedagar, värdskap på bröllop, osv osv har helt enkelt varit snäppet mycket vilket har gjort att lilla bloggen blivit lidande.

Men! Nu sitter jag här 06.14 redo för att lyfta med planet ner mot Uppsala för KOM-dagar med kommunikatörerna. Ska vi ta det först eller? Det faktum att man för någon månad sedan kunde längta så väldigt efter en natt på hotell själv och hur man i samma ögonblick som man åker känner att man längtar hem igen? Samt har lite ångest för att lämna Jakob med två barn, varav ett inte hittills i sitt liv haft en amningsfri natt…… Dock kanske det här då kan vara startskottet för avvänjning, så jag håller tummarna att han kommer kunna ge henne en flaska mitt i natten och att det går hyfsat.

Ja, nu är det bara rida ut detta och försöka njuta allt jag kan ikväll av att vara ensam och sova själv. Har tänkt ha eget spa inför bröllopet på lördag, så har med mig hela badrummet i handbagaget. Hur det gick med det i säkerhetskontrollen? Inte bra. Man fick bara ha en (!) liten plastpåse per person. Om en man bakom mig då inte har någon vätska alls (!!) med sig och säger att han kan ta min ena påse? O-tro-ligt. Men det blir till att checka in väskan på hemvägen.

Och så… *trumvirvel* … har jag ju fyllt år! 29 år! Årets bästa dag! Hehe nä, inte längre, men ändå trevligt. Uppvaktades av bästa familjen på morgonen, sedan följdes en rätt hektisk (men trevlig) dag om jag ska vara ärlig, med mycket på jobbet, lunch på stan, massage, och sist hem för mysigt kalas med några utvalda kalasfirare där vi delade på familjepizzor och åt tårta. Precis vad jag ville ha!

Vi lyfter nu så jag ska avsluta, först ska jag bara säga att jag börjar vara riktigt pepp på lördag!! Ska bli otroligt roligt med bröllop och nu känns det som att vi har allt under kontroll.

Så, vi ses senare, och nu fick jag ångest för att något skulle hända som skulle göra att det här var mitt sista inlägg (bara jag som får den här typen av tvångstankar?) och därför måste jag skriva till min familj: Jag älskar er. Ni har gjort mig så lycklig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)