14 Dec

Sammanfattning av året

Gjorde du något 2013 som du aldrig gjort förut? Ja, jag jobbade för första gången under en höst, jag besökte Norge och jag tränade för första gången flera månader i sträck.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Inte någon av mina närmaste men många, många i min bekantskapskrets!

Dog någon som stod dig nära? Nej, som tur är. Döden har varit väldigt långt bort det här året, vilket jag är glad för.

Vilka länder besökte du? Belgien och Norge. Och snart Frankrike!

Bästa köpet? Vår kamera som vi köpte till mig som examenspresent!

Gjorde någonting dig riktigt glad? Åh, det är så mycket som jämt gör mig glad. Att jag har fått arbeta heltid med ett fantastiskt jobb den här hösten. Att få vara på bröllop. Att det byggdes sovstugor på Jakobs föräldrars stuga gör mig verkligen glad, eftersom det innebär att vi kommer att kunna spendera hela somrar där. Att jag har fått umgåtts mycket med syskonen och deras tjejer.

Saknar du något från år 2013 som du vill ha år 2014? Tid. Det känns som att det alltid saknas tid. Tid för att hälsa på alla man vill, tid för att vila. Tid för att bestämma vad man vill göra och tid för att njuta av allt det fina.

Vad önskar du att du gjort mer? Lagat mat och pysslat.

Vad önskar du att du gjort mindre? Surat mot Jakob när jag har varit ap-trött. Det händer i och för sig nästan aldrig…….

Favoritprogram på TV? Sommar/Jul med Ernst, Vampire Diaries, Skavlan.

Bästa boken du läste i år? Oj, svårt! Men Morgon i Jenin var riktigt bra!

Största musikaliska upptäckten? Att jag gillar att lyssna på house när jag kör bil. *skruvar på volymen och pressar ner gasen*

Vad var din största framgång på jobbet 2013? Ja, att jag fick ett så roligt jobb under hela hösten. Att jag fick känna att jag var duktig och att jag hade kompetenser som efterfrågades. Det gav självförtroende!

Din största framgång på det privata planet? Det har, tack och lov, varit ganska stabilt på det privata planet. Jag trivs väldigt bra med hur situationen ser ut med relationer och boende, men en egen liten familj skulle ju vara rätt trivsamt…

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Ja, det här är ju alltid jättesvårt. I våras hade jag en väldigt trevlig tillvaro med C-uppsats och träning, men ändå det ständigt molnet med jobbfrågan. Samma i höst, supertrivsamt på jobbet, men fortfarande osäkert inför framtiden.

Vad spenderade du mest pengar på? Allt. Pengar hit, pengar dit.

Något du önskade dig och fick? Ja, jobb under hösten!

Något du önskade dig och inte fick? Jaa. Ingen förlovningsring, inget barn. Fail.

Vad gjorde du på din födelsedag 2013? Jag hade släktkalas och myste hela helgen eftersom det var påsk! Väldans trevligt!

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Få ett jobb som jag får vara kreativ på och som är en tillsvidaretjänst.

Vad fick dig att må bra? Min familj (Jakob inräknat). Ensamtid. Ett roligt jobb. Kreativa projekt. Vänner. Kalas.

Vem saknade du? Lina. Och vännerna som inte bor i Piteå.

De bästa nya människorna du träffade? Alla nya kollegor och främst Magnus!

Mest stolt över? Jag är nog mest stolt över att jag faktiskt lär mig nya saker hela tiden. Och att det inte är så mycket som jag inte klarar av. Jag har fått lite egoboost i höst så jag är faktiskt rätt stolt över mig själv.

Högsta önskan just nu? Att julen får bli en tid för vila och energipåfyllning!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)