3 Jan

Sammanfattning av år 2012

Januari
Vi släpper första numret av Ka-pow, spännande och roligt! Jakob får fast anställning och jag är stolt som en tupp, fina kusinbarnet Ralf döps och för första gången bakar jag egna semlor.

Februari
Jag besöker Belgien med klassen och får lära mig massor om EU, jag beställer fin pekbok till Cecilia och jag och Jakob åker till Hortlax badhus med Olle och Cecilia på kanske årets kallaste dag!

Mars
Jag fyller år och bakar massor med gott, gör bland annat en tårta till Martins födelsedag där jag försöker spegla hans personlighet, hehe. Provar att göra maccarons – andra gången gillt!

April
Cecilia döper sig och samma eftermiddag somnar farfar in efter flera veckor på sjukhuset. Vi får träffa fina Judit för första gången!

Maj
Jag bakar fil-limpor, vi har en heldag när vi krattar med familjen och på bloggen visar jag hur man viker en ask!

Juni
Kusin Jonatan tar studenten, vi firar midsommar och hänger mycket hos Anderssons. Och jag drar ut min första visdomstand

Juli
Jag sommarjobbar på PT, vi har massvis med tjejmiddagar och firar guldbröllop hos mormor och morfar!

Augusti
Jag följer med Elin på marknad uti Västra kajen där jag säljer mina halsband. Tjejerna lyxbrunchar och vi hinner med sommarens sista (och enda!) stranddag!

September
Jag joggar med Jakob, gör citrongrottor och höststädar lägenheten. Vi besöker stugan en sista sväng och jag leker med Cecilia.

Oktober
Martin och Elina flyttar ihop och vi får träffa lille Alfons för första gången! Jag snabbesöker Stockholm för att ha praktikintervju.

November
Jag och Jakob har en sista myskväll innan jag åker till Stockholm, jag facetimar för fullt och kommer hem på snabbvisit när Jakob fyller år och vi firar sex år tillsammans!

December
Jag säger farväl till Perfect Day och Lovely life, åker hem och försöker hinna ikapp julen. Har en fantastisk julhelg och avslutar med världens finaste nyårsläger där jag håller i bloggseminarie!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)