31 Dec

Sammanfattning av 2017

Nyårsafton och dags att summera det gångna året, eller vad säger ni? Här kan du läsa om 20162015, 2014, 2013, 2012, 2011.

Gjorde du något 2017 som du aldrig gjort förut? 
Sprang massa lopp!! Hade ju mitt livs löpsommar. Och sprang milen under timmen. Sedan sa jag för första gången upp mig från ett jobb. Det har jag inte ens hunnit berätta, men jag byter faktiskt jobb om ett par månader – trots att jag har trivts väldigt bra där jag är. Men det nya är verkligen ett toppenjobb som jag bara måste ta! Återkommer om detta!

Genomdrev du någon stor förändring?
Ja, löpningen är väl sannerligen en förändring som jag genomdrev alldeles på egen hand. Sedan att vi äter mer vegetariskt kan väl också räknas dit.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
→ Jadå! Nu finns både Sigge och Rut!

Vilket datum från år 2017 kommer du alltid att minnas?
Lördag 2 september. Tjejmilen! Okej, det kommer jag nog inte alltid minnas hehe, men det var liksom ändå ett datum som snurrade lite i huvudet under sommaren.

Dog någon som stod dig nära?
→ Mina kusiners farmor Onny.

Vilka länder besökte du?
Inte ett enda land det här året heller, buhu… Är det något jag verkligen känner saknas i livet just nu så är det resandet. Vi har hunnit ha ett par… diskussioner kring detta här hemma senaste månaderna, eftersom vi prioriterar lite olika när det gäller det där. Jag är lite mer ”man lever bara en gång!” om ni förstår, medan Jakob gillar att spara. Slutresultatet brukar bli någonstans där mittemellan vilket kanske är tur.

Bästa köpet?
Ja ni, lite halvers att jag inte kommer på något trots att jag vet med mig att jag har haft några ”shopping-experiences” under året ändå.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Min vanliga kropp, att kunna träna och bli starkare var verkligen en fröjd. Samt Jakob och Edith, som jag trivs med dem!

Saknar du något under år 2017 som du vill ha år 2018?
Tid hemma själv. Tid och inspiration för att skapa med händerna.

Vad önskar du att du gjort mer?
Rest. Känns som att jag upprepar mig här.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Slösurfat på mobilen. (Ja. Samma som förra året.)

Favoritserier från året som gått?
→ Game of Thrones, Skam, Anne på Grönkulla.

Bästa boken du läste i år?
→ Har liksom förra året läst ovanligt få böcker, men Störst av allt var kanonbra!

Största musikaliska upptäckten?
Pass. Jakob är DJ i vår familj.

Vad var din största framgång på jobbet 2017?
Har haft ett ovanligt stabilt jobbår (i alla fall hösten) och har för första gången inte behövt fundera kring vad jag ska jobba med sedan. Och så nu, med det är svängningen på slutet där jag fick det jobb jag längtade efter!

Största framgång på det privata planet?
→ 
Vill inte vara en upprepande skiva och skriva om denna löpning så om jag ska skriva om något annat ”större” i vår lilla familj så har jag äntligen lagt ner min lilla firma som mest varit ett deklarations-ok (även om det ändå passerat en del pengar genom det), och sedan har Jakob startat aktiebolag. Inte för att sluta på jobbet, utan för att det passar bra när han äger en del i företaget han jobbar för.

Största misstaget?
Tror inte jag har gjort några större misstag? I så fall var det då inte tillräckligt stora för att jag ska minnas dem nu.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag skulle säga att jag har varit betydligt mer stabil i humöret i år jämfört med förra året, men det är ju rätt logiskt. Hormoner är aldrig bra för ett jämnt humör. Sedan har jag varit väldigt tacksam över det här året, där jag liksom fått hitta tillbaka lite till mig själv efter barnfödande även om jag fortfarande brottas med att kombinera vad jag själv vill göra med vad jag borde göra/vad andra vill att jag ska göra.

Vad spenderade du mest pengar på?
→ 
Knappt någonting känns det som (hehe, trots att det konstigt nog gått rätt mycket pengar också…?), vi har mest försökt spara igen efter huset och föräldraledigheter. Men shoppingdagen jag fick i födelsedagspresent av Jakob var verkligen något jag kommer minnas i evigheter!

Något du önskade dig och fick?
Träningstid! Några av mina bästa stunderna den här sommaren på stugan var när vi hade lagt Edith på kvällen, jag gav mig av på löptur i ljumna sommarkvällar med hög musik i öronen, duschade och hoppade i mjukiskläderna och sedan satte mig med övriga stugdeltagare och åt kvällsmat framför ett nytt avsnitt av Game of thrones.

Något du önskade dig och inte fick?
Resor. Längtar efter nya platser, slöa dagar med familjen, vackra vyer, värme, god mat, bad.

Vad gjorde du på din födelsedag 2017?
→ Jag firade med ledig dag, frisörbesök, MAX-mat och sedan kalas på kvällen!

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Nja, alltså vi har faktiskt haft det otroligt bra så jag har verkligen njutit de flesta dagarna! Av att kunna vara mycket ledig med Edith under våren (Jakob också) och få jobba 80 procent nu under hösten har jag njutit otroligt mycket av. Så det tänker jag fortsätta med!

Vad fick dig att må bra?
Lugn jobbsituation, lugn hemsituation med huset, och att få vara två vuxna med ett barn, att kunna turas om lite när den ena behöver vila.

De bästa nya människorna du träffade?
Kompisarnas alla bebisar som nu börjar växa upp och bli små egna personer, så otroligt roligt att se hur olika alla är.

Mest stolt över?
→ 
Utan tvekan min prestation inom löpningen. Ni som känner mig förstår vilken resa det ändå har varit.

Högsta önskan just nu?
Att vi får fortsätta ha varandra och vara friska även kommande år, plus att allt ska gå vägen med det nya som väntar.

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?
Fortsätta sänka kraven. Tycker jag är en bit på väg, men jag vet att 2018 kommer bli ett innehållsrikt år så jag hoppas att jag kan fortsätta med det!

Nu ska vi strax åka vidare till Sjulnäs för stort nyårsfirande med vänner, jag önskar er alla ett gott nytt år!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)