2 Jan

Sammanfattning av 2014

Vilket otroligt händelserikt år 2014 har varit! Kanske är det ett av de mest händelserika åren i vuxen ålder? Till stor del har det varit ett fantastiskt år med nya människor, massor med härliga resor och väldigt få bekymmer. Men det har också innehållit mitt livs stora sorg. Allt på samma år, tänk ändå.

Jag tycker alltid det är roligt att läsa sammanfattningar, så här kommer mitt härliga, känslostormande och händelserika år sett från bloggen! Och ja, att göra sammanfattningar gör mig alltid nostalgisk…

Januari

Det nya året började vi i Paris vilket var helt underbart. Vänner, Disneyland, god mat och ett rejält nyårsfirande var verkligen bästa starten. Sedan var det nästan bara hem och vända, innan jag och Lina åkte på lyxresa (insåg vi när vi kom fram) till Gran Canaria, till ett uuuunderbart hotell, där höjdpunkten var delfinsafari och där vi kunde gå hur länge vi ville på zoo och länge studera alla fantastiska djur.

Jag spenderade också torsdagskvällarna på Ung kreativ som är världens bästa grej, tog ett sorgesamt farväl av jobbet på Piteå församling och gick ovetandes in i februari om vad jag skulle arbeta med under det kommande året.

Februari

I februari lekte jag med min nya ritplatta, jag funderade på hur jag skulle starta eget företag, jag åt semlor och skrev om kärleken till matchande presentpapper. Jag frilansade även som sportjournalist för första gången!

Mars

I mars fick jag till min stora glädje veta att jag hade fått vikariatet på Luleå stift! Jag gick på spa, jag tipsade om bra böcker (eftersom jag nu kunde njuta av lite ”ledighet” innan nya jobbet och därmed också hann läsa böcker) och vi var på kalas för Tim.

Jag skrev ett av mina mest lästa inlägg om att vara medlem i Svenska kyrkan och jag åkte till Hemavan med TG utan att bryta något.

Jag firade min 24-årsdag och vi fick träffa älskade Sive för första gången!

April

I april startade jag på nya jobbet och påbörjade därmed också mitt busspendlande, vi firade min pappa och jag tyckte om min familj. (OBS! Jag gillar alltid min familj, men just i april fick dom ett extra fint inlägg.) Vi firade en häärlig påsk och jag skrev om gull-Cecilia.

Maj

Den här månaden började med Israel-resa tillsammans med jobbet, och det var en fantastisk resa som jag kommer att minnas för alltid! Vi tog ett sorgligt farväl av roliga, tuffa, fina Alfons, jag joggade i neonfärgat och avslutade månaden i Stockholm där Lina droppar nyheten att hon ska ha barn!!!?”??”?!?! Detta redan så älskade barn som kommer typ NU! *biter på naglarna och dubbelkollar mobilen efter bebisbild*

Juni

I juni firar vi nationaldagen i badhusparken, vi hälsar gullemjukesöte Eddie välkommen till familjen och firade examenar av alla de slag. Lillebror Viktor fyller år, jag och Lina är stolta faddrar på Sives dop och midsommarhelgen kom och gick!

Juli

Jag påbörjade min ljuuvligt långa och varma semester, som kanske kommer att kvala in som den bästa semestern någonsin. Ever. Trist att den redan har varit… Med ganska kort varsel hittade hela familjen Larsson med respektive en vecka där vi kunde bila ner till Gotland, och det blev verkligen en supervecka. Sol, värme, härlig stuga, spel, bad och höjdpunkten – ridning!!

Augusti

Vi berättar att vi byter lägenhet under hösten, jag tar med mina stackars växter på retreat till stugan och skriver några rader om valet (och blir på grund av det erbjuden att göra ett inlägg i samarbete med Miljöpartiet…). Vi avslutar med kräftskiva på stugan!

September

Här blev det inte så mycket bloggat. I början av september åker vi på Gran-dagen tillsammans med Cecilia och Olle, och det var chockladtema på Café Tre.

Sedan händer det som inte får hända. En solig lördag förlorar vi Sive och plötsligt är inget sig likt.

Oktober

I oktober slår jag nog personligt rekord i flygturer under samma månad, och jag åker bland annat på bokmässan i jobbet. Jag åker till London och Brighton med fintjejerna och ser världens bästa musikal. Vi flyttar ut och flyttar in till mor och far, samt är på underbar förlovningsbrunch hos Anton och Hanna!

Och mitt i allt detta säger vi hej då till Sive och förstår absolut ingenting.

November

Jag och Jakob åker till Stockholm för en härlig helg, jag glömmer bort att bloggen finns och vi… förlovar oss!! Tjohoo!

December

Jag fortsätter glömma bort bloggen…. ungefär hela december, men det blir en månad med mestadels flytt! Och ja, jag skaaa visa bilder snart. Jag lovar. Kanske. Vi hinner också ha tjejfrukost och Stora Feta Julfikat hos Johanna och Fredde, innan vi slutligen landar i julledighet med fin julafton.

Nyår spenderades i Kittelfjäll med bästa gänget, och det ska faktiskt få ett eget inlägg!

Det här året är ändå ett år att vara tacksam för. Jag är tacksam för att jag har haft möjligheten att få besöka flera nya länder, jag är tacksam för hur lätt mitt liv har varit att leva och för hur många underbara människor jag får älska varje dag.

2014 kommer alltid att också ha sorgen som en skugga över sig, och att tänka på stunden när jag satt där på akuten med Sive i famnen får det alltid att kännas som om någon gör tusen nålar på hjärtat. Varenda gång. Men vad ska man göra? Jag försöker bara finnas där för dem, lätta upp och vara en del av livet som ändå fortsätter.

Tack 2014 för lärdomar, upplevelser, glädje och en stor dos kärlek! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)