2 Mar

Saker att se fram emot

Tillbaka från sjukdomen innebar tydligen också tillbaka till vardagsvirveln-där-tiden-susar-iväg. Men vi har det bra! Det är så mycket roligt att se fram emot.

Vad sa ni? Va, jag hörde inte riktigt…? Åh, ni vill att jag ska lista några saker jag ser fram emot! Absolut, det kan jag göra.

  • Edith fyller 4 år om två veckor, vilket innebär både släktkalas och i år även barnkalas. Skräckblandad förtjusning inför detta.
  • Jag fyller trettio om fyra veckor, vilket innebär både släktkalas och kompiskalas. Bara förtjusning inför detta. Älskar att fylla år och tänker att det måste få kännas lite extra pirrigt när man fyller jämt, eller hur?
  • Vi ska till Kroatien hela familjen! Precis efter påsk drar vi iväg 15 personer med Jakobs familj samt hans moster med familj (alltså alla vi som bor på stugan på somrarna). Tre av fyra föräldrar fyller 60 år vilket känns väldigt trevligt att få fira. Vi hyr ett hus och hoppas att vädret åtminstone låter oss få en försmak av svenska sommar. Så pepp på detta!
  • Konferens i Sthlm med jobbet. Alltid trevligt, men framför allt: två hotellnätter. Ensam. Också precis efter Kroatien-resan, så jag får liksom ”vila upp mig efter vilan”. Jamen ni hör ju.
  • Sommar med allt vad det innebär. Midsommar! Semester! Stughäng!
  • Tjejresa för att fira att bästa Hannah fyller 30! Otroooligt roligt!
  • Lillebror Viktor och Sarita gifter sig! Äntligen ett syskonbröllop!!

Ja vad ska man säga. Är det ens lagligt att ha det så bra? Nu kommer väl något riktigt dyrt tandläkarbesvär som ett brev på posten, bara för att grusa ner glädjen.

Känns faktiskt riktigt roligt att få åka iväg på resa (trycker ner klimatångesten), minns inte sist jag var utanför landets gränser. Fem år sedan kanske, när vi var i USA?

Om jag har gjort en resepackningslista? Men givetvis har jag gjort det.

Från San Francisco-resan, januari 2015.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)