19 Jul

Säg hej till lillasyster!

Hon är här! Tisdag 11.01, en dag tidigare än beräknat, anlände hon mitt i högsommarvärmen! Framfödd av sin otroliga mor! Hehe förlåt, det var minst lika stor bragd förra gången men är bara så väldigt chockad över att det blev en vaginal förlossning så jag måste liksom bearbeta det några dagar.

Ska skriva mer så snart som möjligt, men hon är i alla fall ljuvlig med sina 3245 g och 50 cm, och bara sover och äter. Storasyster är mycket nöjd över ankomsten och klappar och pussar allt vad hon hinner! Men har också en hel del mammaabstinens så just nu försöker jag rodda återhämtning med allt vad det innebär, bebisgos, amning som inte är rolig såhär i början, systeruppmärksamhet, extremvärme (svala dagar, var är ni……) och ”akta bebisen när du hoppar” i en härlig kombination. Sa någon känsla av otillräcklighet? Tror jag håller värmen värst. TACK GUD för att vi har luftvärmepump hemma som just nu slungar ut kall luft i en aldrig sinande ström.

Hoppas ni har det bra så hörs vi snart igen med mer om förlossningen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)