27 Aug

Sa någon klassiker?

Det blev verkligen en helg i min smak, och om jag fick bestämma skulle alla helger gå efter den mallen. Ta fram penna och papper och anteckna nu denna mall: (OBS! En förutsättning för den perfekta helgen är ett städat hem och fyllt kylskåp. Såja, nu fortsätter vi.)

Fredag (POJKVÄN): Kommer hem, gör pulled pork med surdegsbröd och klyftpotatis (pulled pork går att köpa i affären och behöver bara vara i 40 minuter! Superbra!!), tänder massa ljus, läser bok och har filmkväll med Jakob.

Lördag (VÄNNER): Rensar förrådet som i och för sig inte hör till den perfekta helgen, lägg till fika på stan eller något här, och äter på restaurang med ett helt gäng vänner varav två stycken förlovade sig i måndags – GRATTIS!!

Söndag (FAMILJ): Gör middag med fin-familjen, ser fotboll i regnet och avslutar med kvällsfika hos den tidigare nämnda familjen och en researchtitt inför ett kommande pysselprojekt. Ni ska få se sen. Hehehe.

Där ser ni! Allt man behöver för en superhelg! Frågor på det?

För övrigt har jag påbörjat projekt ”läsa klassiker”. Jag har alltså gjort en kort lista på böcker jag vill läsa inom en snar framtid, och i fredags åkte jag raka vägen till biblioteket efter jobbet och påbörjade projektet.

Min lista på klassiker att börja med är:
– David Copperfield av Charles Dickens
– Svindlande höjder av Emily Brontë
– Förnuft och känsla av Jane Austen
– Jane Eyre av Charlotte Brontë
– Törnfåglarna av Colleen McCullough
– Utvandrarna av Vilhelm Moberg
– Huckleberry Finn av Mark Twain

Fler förslag mottages tacksamt!

Lämna en kommentar:

  • Monica L skriver:

    Började fundera vad en klassiker är, men rekommenderar Kristin Lavransdotter av Sigrid Undset om du inte läst den, Riktigt bra! Sen finns det ju galet många bra böcker Blonde av Joyce carol Oates mm mm Hur ska man hinna läsa?

    • Emma skriver:

      Åh, tack för tipsen! Haha ja precis – det kommer böcker snabbare än man hinner läsa PLUS att man redan ligger några decennier efter. Dåliga odds!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)