10 Okt

ROGIVANDE ALTERNATIV

Ifall man inte tycker att klippa och klistra är sådär alldeles särskilt roligt så kanske smyckestillverkning är något som är mer intressant! Ibland när jag vill ha lite omväxling så sätter jag mig ner och gör ett armband eller två. Det är något meditativt med att sitta ner och trä pärlor på en tråd. Och idag är det så himla enkelt att göra egna halsband som ändå ser bra ut – för en billig peng! Lätt att beställa från internet är det också!

Sedan är allt som behövs några askar att pynta, någon liten påse och några silkesband så har du en fin och personlig present att ge bort till någon du tycker om! Farmor är min största konsument, hon bär armbanden med sådan trofasthet att man blir alldeles generad. Och glad såklart!

Lämna en kommentar:

  • Helen skriver:

    Ja du var duktig på att göra armband, jättefina! Men tror inte det är nåt för mig, kanske halsband.. Har inget tålamod när det blir för ”pilligt”.. Håller mig till mina stickor jag ; ).. Ha det gott.. Kram

  • lEmmal skriver:

    Du får gärna hojta till om vart man kan hitta sidor med bra & fina kedjor/länkar 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)