1 Mar

Ro i kropp och sinne

Jag har hittat min nya fredagshobby. Day spa på Pite havsbad. Bra hobby va?! Jag har velat gå på detta Day spa hela hösten, men har inte haft tid förrän nu. Så igår drog jag med Hanna och Viktoria – och som vi njöt! Ett gäng timmar på dagen när man får tillgång till spaprodukter med instruktioner, bubbelpool, bastu, solterass, gymmet, och serveras smoothie och go´sallad! Jamen jag vet, världens bästa grej! Vi skrubbade, inpackade, filade, fixade och kom ut fräscha som nyponrosor.

På tal om spa så rörde jag ihop en egen body balm härom dagen! Jag var ju på workshop för tvålar och läppbalsam härom veckan som Sofia från Tvålköket höll i, och jag var självklart tvungen att beställa lite produkter för att prova hemma. Jag började med body balm och så väldigt enkelt det var! Har man bara sakerna hemma så har man skapat egen mjukgörande kräm på bara några minuter. Och det finns något väldigt tillfredsställande med att kunna göra saker som jag behöver själv!

Ryktet säger att det även kommer gå att beställa ingredienser för att skapa sitt eget mineralsmink framöver…! Jag vet. För en sminknörd som mig är ju detta fantastiskt spännande!

Lämna en kommentar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)