12 Jul

Regniga dagar

Det var tur att vi hann njuta av den där härliga sol- och badveckan för senaste veckorna har det sannerligen inte varit mycket av värmen. Men oavsett väder så känner jag mig mer tillfreds än jag gjort på många somrar. Jag försöker öva varje dag för att inte stressa upp mig över att vi borde åka iväg/planera något/ordna något osv. Tittar mig runt omkring och tänker ”men just nu har vi ju det rätt bra”. Kanske är det lite av vårens påtvingade Corona-hakuna-matata som gör det lite lättare än annars, eller så är det bara för att jag är medveten om det och försöker motverka mina egna tankemönster.

Njuter också varje dag över att få vara med mina två gullhumlor, och över att jag inte är helt sluuuut och nästan gråtfärdig av trötthet på kvällarna. De är så gulliga med varandra så jag blir alldeles lycklig (givetvis med diverse arga avbrott, men merparten kompisar). Och för min energinivås del handlar det ju mest om att de helt enkelt är lite äldre nu! Leker, roar sig och underhålls otroligt mycket av farmor Lotta. Är så tacksam över den lyxen! Som här om dagen när regnet strilade ner hela förmiddagen, och jag stod inne i storstugan och bakade i timmar. Hallongrottor, bullar och maränger. Gjorde kolasås. Bara pysslade medan Lotta och tjejerna byggde duplo bredvid.

Inget mer begär jag av den här sommaren. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)