21 Maj

Regn och akvarell

Jag har haft en sådan löjligt mysig ledig dag idag. Alltså, missförstå mig rätt, det är jättetrevligt att vara ledig på helgerna med Jakob också, men då är jag liksom rastlös på ett annat sätt. När jag är ledig en vardag, då kan jag verkligen bara göra Emma-saker hela dagen. Städa lite, kanske tvätta någon tvätt (okej, det här är ju inte roligt, men det ger mig frid i själen) och pyssla på. Jag är så lycklig för att kreativiteten börjar komma tillbaka också, jag är så grymt sugen på pyssel, matlagning, fix, fotografering och bloggande igen! Och det är alltid ett tecken på att jag mår bra.

Så, i veckan har jag gått och känt mig sugen på att måla akvarell. Kan ha att göra med Ernst mys-målande i Ernst i Toscana. Men det är inget jag tänker bekräfta.

Sagt och gjort, idag när det regnade som värst så drog jag fram penslar och färger, satte mig på balkongen, tände ljus och medan Astrid Lindgrens röst läste bok i bakgrunden så provade jag att börja kludda. Alltså, ni får inte tro att jag kan måla med akvarell. Det är verkligen så sjukt svårt att få det att se ut sådär som man tänker att det ska se ut innan man sätter penseln mot pappret. Men, det är liksom inte resultatet som är det viktiga. Det är mer själva målandet. Kludda lite här, kludda lite där. Pensel i vatten, dopp i färg.

Det hör ni väl att det låter härligt? Jag kurrade nöjt. Hade kunnat sitta länge, länge, men tillslut var jag tvungen att vika in tvätten och typ klä på mig. Ja, ni hör. Får man aldrig vara ledig i den här lägenheten eller…!?

Akvarell_1

Akvarell_2

Akvarell

Akvarell_3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)