12 Jun

REGN INNEBÄR PYSSEL

Regniga dagar som den här är perfekta för pyssel. Jag har två saker som jag aldrig skulle klara mig utan när jag pysslar. Den ena är min förvaring, jag har alla mina pysselprylar i bra förvaring annars skulle jag bli helt tokig! Då är det lätt att packa upp pysslet och packa tillbaka allt, vilket jag tycker är viktigt när man bor i lägenhet och inte har möjlighet att ha det där pysselrummet som jag drömmer om att ha i framtiden.

En annan pryl är min Cuttlebug. Den har jag till att stansa ut bokstäver och figurer och den är helt suverän! Istället för att klippa själv och få bokstäver som ändå inte blir särskilt bra, så stansar den här ut det på ett kick. Finns att beställa på Handkraft för cirkus tusenlappen!

Allt blir mycket roligare om man har bra saker att pyssla med, och jag tycker helt klart det är värt den där extra hundralappen. Det är ju trots att både en hobby plus ett fint sätt att spara minnen på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)