12 Maj

Räddad av drakarna.

Oj, jag tog visst bloggledigt några dagar! Torsdag och fredag var fyllda med träning, skola, filmmys med Elina och Sarita (vi såg en superfilm – Safe Haven!), samt trevlig after work med klassen. Och i helgen har jag och Jakob haft lite internet-”retreat”, vi har nämligen hängt ute på stugan i stort sett hela dagarna och där finns det inget nät. Jakob har jobbat och jag har läst, lagt på mer ved på elden, tittat ut på det regniga havet och så har vi haft med matsäck. Ganska skönt att vara ”avskärmad från stora vida världen” för ett tag! Och mysigt att bara få hänga med fin-Jakob!

För övrigt gör jag det jag kan för att hålla sommar-ångesten i schack. Ja, jag vet att jag kanske är märkligast i världen men det är något med alla förväntningar på de långa, soliga sommardagarna som man borde tycka om, när alla ska vara lediga och härliga samtidigt som man vet att man själv jobbar som jag bara har lite motsägelsefulla känslor inför. Det blir liksom en krock mellan ”Jakob har en månad semester medan jag jobbar”/jag har ett superroligt sommarjobb/jag missar många roliga saker/jag måste passa på att göra roliga saker när jag är ledig trots att jag kanske bara vill vila/ovetskap inför hösten/Lina kommer inte vara hemma i sommar/vi ska få gå på kusin Elin och Lars bröllop!/jag vill inte att skolan ska vara över – ja, ni förstår, en salig blandning av roliga och klump-i-magen-saker.

Äh, innerst inne vet jag att det kommer att bli en bra sommar, som det så ofta blir! Vi har just sett tre avsnitt Game of Thrones på raken och jag tror det är det som gör mig melankolisk. Det är något med alla de avhuggna kroppsdelarna som lätt kan göra en tung i sinnet. Det är bara drakdrottningen som ger mig lite hopp. Hon är bara så cool!! Ibland drömmer jag att det är jag som äger tre drakar. Med en sammetsröd mantel skulle jag sväva fram under himlen och ropa ”EEELD!” ifall jag såg någon som gjorde något dumt. Sedan skulle jag återvända till min tron och alla drakar skulle vakta mig från hemska saker som sommar-ångest och framtidsoro. Hahaha! Så ägd ångesten skulle bli när den såg att jag hade tre drakar!! *lutar mig i drömmen bakåt på tronen samtidigt som jag sakta stryker en drake på huvudet med mina juvelprydda fingrar. Sååja, Drakis, såååja.*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)