30 Mar

Pysselpaket till vänner

Kalas med vännerna igårkväll – väldans trevligt! Ny tårta (med samma dekoration – japp, så kreativ var jag i helgen!) bjöds det av, och lite annat smått och gott. Hääärligt med så många hemma! Och idag är det påskmiddag med kusinerna, med bland annat skagen-tårta! Såååå gott!!

Jag kan ju passa på att visa vad jag skickade iväg i pysselpaketen till pyssel-kedjebrevs-vännerna härom dagen!

Det blev några små egengjorda receptkort med ”the best of Hemma hos Emma”, med bilder och recept. Bara goda saker, givetvis, sedan la jag ner dem i en smidig liten plåtburk.

Jag skickade även med så att de fick varsitt armband som jag pysslade ihop med smyckesdelar som fanns hemma.

Lämna en kommentar:

 • Johanna Brundin skriver:

  Vilken underbar idé med plåtasken och receptkorten!! Skulle man kunna få köpa en ask?

 • Åh vad fina kort! Hur har du gjort dem?

  • Emma skriver:

   Tack! 🙂 Jag har ”designat” dem i datorn, skrivit ut på fotopapper och pysslat ihop på scraap-papper efteråt 🙂

 • Ann skriver:

  Jag provade att göra Citronkladdkakan med vit choklad. Den blev jättelös, innehållet bara rann… Vad gjorde jag för fel? / bagerskan

  • Emma skriver:

   Hm, så ska den inte bli, dock är tidsangivelsen på hur länge den ska vara i ugnen anpassad för en ganska kletig kaka men den ska inte bara rinna ut! I övrigt borde det inte vara några problem, du har vispat ägg och socker pösigt och så? 🙂 Prova att ha den i ugnen några minuter längre nästa gång och se ifall det gör någon skillnad! Jag har haft den ganska länge i ugnen ibland, och den är svår att få ”torr” så man kan gott lägga till några minuter 🙂 Hoppas att det går bättre nästa gång!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)