28 Apr

Punkt 173: Blogga

Den här veckan alltså. Ibland när man har knogat på med att tacka ja till saker som är ”så långt bort”, slutar det med att alla saker plötsligt händer exakt samtidigt. Lite så är det i veckan. Ni vet ju att jag gillar listor och nu har jag alltså en lista för varje dag med saker som ska ordnas, förberedas, fixas. Bara en sådan sak som att jag ska ordna bakverk till tre olika tillfällen inom loppet av fyra dagar. *Hejhej köpesfika någon av dagarna*

Och när veckan närmar sig sitt slut så ska resväskan stå färdigpackad för då åker jag nämligen till Israel i en vecka! Och visst, den har sin egen lista med pengar som ska växlas, solskydd som ska inhandlas och info som ska kommas ihåg, men det är ändå en fantastiskt trevlig målbild för att få den övriga veckans åtaganden att inte kännas lika tunga! Som jag längtar!

Minns ni målbilden som jag hade innan Spanien-resan i januari? Och som jag sedan förverkligade här? Till denna resa är detta min målbild:

Efter resan ska jag kunna leverera en bild med mig, på muren, framför kupolen! (Nu är det bara att hålla tummarna för att man kan fota kupolen från muren……)

/Photoshop är min vän

Lämna en kommentar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)