18 Dec

Prickiga fyrlingar. Typ.

Prickiga paket, prickiga julkort – det är årets julmönster det! Och jag som inte ens är så väldigt förtjust i prickar egentligen. Kanske har jag ändrat mig. Eller så har Jakob hypnotiserat mig till att tycka om det. Ibland tittar han nämligen så konstigt på mig och plötsligt kan han hålla upp en guldklocka framför mig. ”Du känner dig trööött” mässar han medan han stirrar och viftar med klockan. ”Eeh, nej Jakob, sluta vara obehaglig” svarar jag och går därifrån. Men ibland misstänker jag att något har hänt. Tiden har gått fort, saker står inte på samma plats, och på nätterna… då kan jag vakna av att han skrattar i sömnen…

Eller så kanske jag bara har ändrat mig. Något utav de alternativen.

Vet ni vad jag har väldigt glad för idag? Idag är jag glad för att mina fina, fina dubbel-Hannor, Linor och Sofior är på väg till Piteå inom de närmaste dagarna!! Åh, det ska bli så himla mysigt med den årliga julfrukosten med tjejerna! Vi brukar börja med att julbada, eller officiellt ”motionssimma”. Men när typ åtta tjejer glider ner i en liten bassäng och pratar alldeles för högt, då brukar det snabbt bli tomt i badet och plötsligt kan man fokusera på att leka delfin och flyta på rygg istället. Frågor på det?

På tal om Lina så drömde jag i natt att hon berättade att de hade fått fyrlingar för två veckor sedan. Nicke var likblek, Lina var supernöjd och skulle absolut hel-amma alla i minst två månader. Och jag, jag var sur för att vi nu inte skulle få ett enda barn i samma ålder. ”Det hade ni väl kunnat tänka på…”

Eeh, just ja. Julkorten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)