26 Jun

PRESENTTIPS FÖR ALLA

De jag tycker är svårast att ge presenter till, det är de som har allt. Eller utan problem kan köpa det de vill ha. Som mina mor- och farföräldrar till exempel. Nu för tiden har jag alltså börjat skapa egna presenter till dem, eftersom jag tror att de uppskattar det minst lika mycket som något köpt. Sen är det ju en bonus att presenterna ofta är väldans roliga att göra!

I julas skapade jag var sitt fat åt dem. Eller själva fatet köpte jag någonstans, men det som stod på det skapade jag själv. Jag tog en eftermiddag när jag gjorde egna ljus, eget badsalt och några dofttvålar. Packade in det i söta förpackningar, la dit en låtsasros och slog in allt i cellofanplast. Ett fint snöre, ett hemmagjort julkort och så hade jag deras present klar. Trivsamt att göra, trivsamt att ge. Och en present som jag tycker funkar till några som inte vill ha något speciellt.
Om jag ska vara helt ärlig så tror jag inte att de har vågat använda något av det. Men det är tanken som räknas, eller hur?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)