13 Mar

Presenter till en 1-åring

Vad ger man för presenter till en 1-åring? Och hur många?? Vi försökte att inte gå bananas eftersom hon med all sannolikhet kommer få en hel del av diverse övriga familjemedlemmar, plus att man ju faktiskt köper en del både här och där, utöver födelsedagar alltså.

Det blev i alla fall ett set med kalaskläder från Polarn och pyret, samt ett av tilläggspaketen till sångpåsen – den använder vi nämligen en hel del. Och sedan blev det faktiskt bara några böcker. Jag har nämligen skapat ett läsmonster, har jag sagt det? Hehe, om vi säger såhär – mitt ihärdiga läsande för henne sedan dag 1 har gett resultat. Jämt och hela tiden kommer den lilla damen gående med en bok i högsta hugg för att vi ska läsa. Bok efter bok. Efter bok. Efter bok… Äh, jag älskar ju det såklart och läser mer än gärna. Men det kändes som en bra grej att uppdatera bokhyllan lite, vi kan nämligen de fem böckerna vi har utantill vid det här laget….

Imorgon är det paketöppning. Jag hoppas att hon ska gilla dem. Hon känns i alla fall lite mer intresserad av paket nu än på julafton!

Ediths paket 2017_1

Ediths paket 2017_2

Ediths paket 2017

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)