22 Jun

Premiärtrav

Men, har hon skrivit fel? Vadå premiärt-rav? Pre-miärtrav? För hon kan väl inte mena premiär-trav? Som i… hästar? Ja, mina vänner – det är precis vad jag menar. I lördags var vi nämligen på trav för första gången!

Och tro det eller ej, men det var faktiskt mycket trevligare än jag trodde. Mycket bidrog den ljuvliga kvällssolen som var med oss hela tiden, men att sitta där med vänner och käka picknick medan man spelade på hästar lite där emellan, det var inte helt dumt.

Jakob och David hade tydligen någon ”högrisk-peng” som de bestämde sig för att gambla med, så det var väldans vad det for pengar hit och dit. Jag å andra sidan hade fått en stycken hundralapp till mitt förfogande och spelade glatt en tjuga där eller en tjuga här på det Robban tipsade om. Ibland gjorde jag en avstickare och tog någon häst för det fina namnets skull. Och resultatet? Jakob och David tror jag slutade på sammanlagt 70 kr minus. Ändå helt okej för att ha haft så mycket pengar i rullning.

”Men Emma, hur gick det för dig?? Är du rik nu?” Jag hatar att göra er besvikna, men det är svårt att jobba med bara en hundralapp. Och tjaa, sedan kan ju någon slags kunskap om spelet också vara på sin plats. Men när jag sista loppet ändå satsade allt jag hade kvar så vann plötsligt den hästen – och hips vips var jag 95 kronor rikare vilket innebär att jag gick exakt fem kronor minus på den travkvällen. Ja jag veeet, det hade varit trevligare att gå plus. Gärna 20 000 plus.

Meeen äsch, vad är väl en femma i handen….?

Ni viskar tyst i kör: ”…om inte alldeles, alldeles underbaaaar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)