18 Apr

Påskpynt med bästa sällskapet

Ja, som ni redan har förstått så är det har med högtiderna numera ännu roligare än tidigare, just för att jag har någon att göra allt tillsammans med och någon att göra det för. Som påsken!

Jag och Edith var ju bara tvungna att ha en förmiddag med påskpynt precis innan vi åkte på familjeläger, för vi visste ju att det redan skulle vara påsk när vi kom hem.

Sagt och gjort! Vi gjorde påskkort som vi sedan promenerade runt med på byn och la i brevlådor till nära och kära. Vi gjorde även små kaniner på Messy church som vi hängde upp i påskriset, och så färgade vi ägg. Tyvärr med halvers resultat, blev någon slags 70-talsbonanza i färgskala, och rätt meckigt tyckte jag med tre olika färger – så nästa gång tror jag vi färgar med typ blåbär så att färgskalan blir mer blågrå, och så kör vi bara på en färg. Kanske att man har i äggen lite olika länge i färgbadet istället.

Nåja, en mysig förmiddag blev det och jag fick chans att fota ett av mina favoritmotiv. Edith som pysslar med något traditionsenligt! Jag blir nästan rörd när jag ser henne såhär på bild, det känns som att det är den här typen av stunder jag kommer minnas som mest när hon är vuxen sen. Mitt gullebarn med sina små flätor, girafftatueringar och blå/rosa naglar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)