27 Mar

Påskmiddag

Den här påskhelgen har som ni kanske förstått varit rätt lugn, just skoterutflykter och andra friluftsaktiviteter har fått stå tillbaka för bebismys och barnvagnspromenader, men vi har ändå hunnit hänga med en hel del folk. Och tjaa, just socialt umgänge har väl varit temat för de senaste två veckorna av förklarliga skäl, vilket har varit härligt.

Igår var det i alla fall den årliga påskmiddagen med Anderssons. Som vanligt väldigt trevligt! Fantastiskt buffébord (bättre än julbordet skulle jag säga) och härligt sällskap. Vi spelade också nya favoritspelet Hint som ni måste prova. Det har jag kanske skrivit förut, men det tål att upprepas. Det enda negativa är att vi snart har ”spelat ut det”. Korten börjar vara gjorda. Vilket antiklimax.

Idag har jag bakat lite inför morgondagens kalas (jaaa, vem kan det vara som fyller år imorgon?? Vemvemvemvem??? Det är ju jag. Vet ni väl.) och strax är det påskbuffé med kompisarna en våning upp! Jag ska bara dekorera smörgåstårtan medan Jakob rör ihop en laxröra.

Hoppas ni har haft en trevlig påskhelg!

Paskmiddag 2016_2

Paskmiddag 2016_6

Paskmiddag 2016_4

Paskmiddag 2016_5

Paskmiddag 2016_3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)