2 Apr

Påskhelg

Vilken ljuvlig helg! Jag säger det varje år, men påsken är verkligen som en liten guldklimp under våren, en långledig helg som inte har massa inplanerat precis när man behöver lapa lite sol. Och vilket väder vi har haft, kunde inte ha varit bättre. Varmt, sol och vår i luften!

Vår helg har spenderats med tre olika aktiviteter: utehäng, familjehäng och pysselrum. Nu börjar det snart vara helt färdigt! I torsdags eftermiddag tog jag och Jakob en mycket spontan tripp till IKEA för att äntligen få införskaffa möblerna vi behövde för att färdigställa rummet, så Edith var med sin mormor medan vi åkte till Haparande och bockade av handlingslistan. Så sedan under helgen har vi kunnat montera byrå, lådhurts, lägga in matta, hänga upp gardiner och så vidare, och igår fick jag äntligen börja fylla lådorna med pyssel. Nu ska jag bara göra klart boarden ovanför skrivbordet och hänga upp några sista prints där, så ska ni få se bilder.

Okej, men tillbaka till helgen, jag har en hel del bilder att visa men vi kan börja med gårdagens årliga påskmiddag med min familj och kusinerna. God buffé som vanligt och spelkväll! En rätt allvarlig påskkärring fick jag också på bild, trots att hon var mycket nöjd över dessa prickar i ansiktet.

Nu har jag gjort en välbehövlig röjning här hemma och Jakob och Edith har precis varit och veckohandlat, så nu kanske vi promenerar till mor och far för lite rester. Hoppas ni har haft en fin helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)