14 Dec

Papperspynt i granen

Åh vad jag har fått vila i helgen. I alla fall på dagtid. Så väldigt skönt! Nästa helg är det nämligen betydligt mer inbokat och sedan fortsätter det liksom så över hela julhelgen, därför passade jag på att ligga i soffläge så mycket jag bara kunde. För att bunkra, ni vet.

Det är så otroligt vackra (och korta…) dagar här i Piteå nu, ett vitt lager snö och de där fantastiska rosa och ljusblåa vinterfärgerna. Och så typ tio krispiga minusgrader på det. Perfekt.

Idag jobbar jag hemifrån på förmiddagen, sedan har jag snyltat in mig på lunch tillsammans med husfolkets mammagrupp. Mys! Efter det är det barnmorskebesök samt sista delen i föräldrautbildningen. Bra måndag!

Jag pysslade för övrigt ihop några papperspynt (UnderbaraClara har en fin guide till flera julgranspynt!) till våra små adventsgranar som vi har i fönstrena, och det var riktigt mysigt att klippa-och-klistra-ihop några små pyntisar. Här behövs det inte köpas dyra julkulor inte, nejdå. Såg för övrigt på Jul med Ernst att han hade sådana här långa, smala ”ser-väldigt-mycket-ut-som-levande-ljus” elektriska ljus i sin julgran. Såå fint! Sådana ska jag ha i vår framtida gran.

Julgranspyssel 2015

Julgranspyssel 2015_1

Julgranspyssel 2015_2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)