29 Jun

Packningskaos

Jag ber om ursäkt för min frånvaro i veckan men planen är att kunna flytta ut till stugan innan helgen och detta innebär städning. Och nej, inte bara lite dammsugning utan även rensning i skåp, kyl, frys och så vidare. Det är så väldans skönt att få en anledning att rensa, plus att det ju är hemskt trevligt att få komma tillbaka till när sommaren är slut. 

Men som vanligt nu för tiden så tar ju detta exakt hela veckan, hehe. Det är även ett konstant stök när man städar, eller hur? Som min kloka mor sa: ”Det måste bli riktigt stökigt för att sedan kunna bli fint” Har ni hört något så tydligt någon gång.

Det ska i alla fall bli härligt att åka ut till allt vad stugan innebär. Jag hoppas också att jag ska kunna fortsätta lite med rutinerna som jag tycker mig kunna skönja, där Edith ändå sover lite längre stunder och typ tre gånger per dag. Samt lite tidigare läggningar (nu är hon typ vaken lika länge som oss), men vi får väl se hur det går. Hon kan nämligen ofta behöva sövas om några gånger under dagssömnen, så det är lite svårt att veta om hon har sovit klart eller fortfarande är trött. 

För övrigt är hon helt fantastisk att ha och göra med nu för tiden! Hon pratar, ler, gör roliga ljud och är allmänt mysig. Hon borde snart vara alldeles skrynklig av allt vårt pussande! Gullegullegullegull.

Hur som helst, nu tror jag lillan vaknar och då ska vi faktiskt ta en paus och hänga lite med kusin Herman på någon trevlig gräsplätt. 

Ha en bra dag!

Ögonblicksbilder från vårt hem just nu, utan matta och med parallell aktivitet i form av tvättvikning (ja, det är en ananasburk) och burksköljning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)