28 Aug

Packar resväskan

Nej vet ni vad, idag kom vardagen ikapp tror jag (missförstå mig rätt, gillar vardagen). Nu har det verkliga livet varit igång någon vecka och plötsligt tog den lilla sommarenergin (när man har två små hinner energinivån liksom inte byggas upp så mycket) som man hade inledningsvis slut. Mycket gnäll från både mamma och barn i veckan. Jag tror i och för sig att det är hormonellt också, blir mycket mer påverkad av hormonnivåerna under månaden efter graviditeterna. Nåja, det var nu inte det jag skulle prata om – utan istället om det faktum att vi ju faktiskt har en liten sensommartripp framför oss i helgen. Vi ska ju på bröllop! I Borås!

Det känns väldigt trevligt, och det vi har sett från en liten filmsnutt av de som hunnit komma på plats så ser stället helt magiskt ut. Så, imorgonkväll sätter sig Jakob och Edith på tåget med Jakobs systrar, och på fredag förmiddag flyger jag och Signe ner med Jakobs föräldrar. Jag är ledsen miljön, men alltså jag skulle hellre stanna hemma än resa tur och retur 16 timmar med Signe igen – under samma helg. Haha. *skrattar hysteriskt med stirrig blick*

Så, nu ska jag försöka packa klart och sedan blir det en arbetsdag för min del innan vi skickar iväg första halvan. Blir kul det här!

Lämna en kommentar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)