2 Mar

På teven och sträckläsning

Jaha, vad ser ni på nu för tiden då? Jag har någon period av att se mycket ”vanlig tv”, alltså att det kommer ett avsnitt i veckan. Det är intressant, för det bitterljuva är ju att jag liksom smygmyser lite olika varje dag beroende på vilket program som släppts, hehe. Det är Tunna blå linjen, Bäst i test, Husdrömmar, Benjamins, Gift vid första ögonkastet. Alltså, jag älskar verkligen Gift vid första ögonkastet. Jag tycker huruvida de faktiskt blir kära eller inte är sekundärt, men själva psykologin kring hela programmet är så oerhört intressant. Hur förändras folk framför kameran efter tid, hur väl kan de kommunicera kring vad de känner, hur mycket påverkar tidigare bagage, hur långt kan ett första intryck påverka i det långa loppet. Och sedan tycker jag de som är med är så väldigt modiga och bjussiga som ger sig in i något sådant. Hittills känns det väldigt förhoppningsfullt, det ska bli spännande att se vidare!

Sedan har jag börjat längta efter säsong 4 av The Handmaid´s Tale som jag såg kommer i slutet av april!! En otrolig serie på så många plan, men jag hoppas också i smyg att de snart avslutar den på något storslaget vis. Vill ogärna att den urholkas in i det sista.

Okej, när vi nu är inne på det här spåret – visst har ni alla sett Bridgerton? Om överklassfamiljen från 1800-talets England. Jag såg serien först och tyckte den var helt strålande, jag har verkligen längtat efter någon serie som liknar Downton Abbey (kanske min bästa serie någonsin). Förstå då min lycka när jag förstod att det fanns en bokserie med hela åtta böcker om familjen Bridgerton! Ja, och det gick ju fort så var alla de böckerna genomläste. Sträckläste på ett oerhört vis. Riktigt feel good-material.

Några andra tips jag har missat att se?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)