25 Aug

ORGANISERAT KAOS

Idag är jag och Jakob hemma i magsjuka. Då passar det perfekt att rensa och organisera bilder på datorn! Sitta och ordna, slänga, göra mappar, det mår jag verkligen gott av. Jag älskar ordning och reda. Som i den där filmen, The Wedding Planner, som handlar om hon som i början ska framstå som en otroligt perfektionist? Lite så är jag innerst inne. I verkliga livet håller det inte. Men innerst inne..

Jag har några ställen där det får vara lite kaos. Det är bland annat i ett hörn, på bänken i köket. Men jag kallar det ”organiserat kaos”. Det ser lite lagom stökigt ut, men det är liksom meningen. Ett bra sätt att ursäkta egentillverkad röra – kalla det bara ”organiserat kaos”! Jag och Jakob har många sådana ställen. ”Praktiska lådan” där vi skyfflar i allt som vi känner hör dit, ”Sladd-korgen” där jag slänger allt tekniskt som jag inte vet var det ska vara, och ”den oranga” där liksom allt annat hamnar. Superbra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)