22 Jul

Oproportionerligt mycket skratt

Det allra bästa med att vara på stugan är att man efter några veckor faktiskt känner att man kan börja längta lite till lägenheten igen. Längta efter lite bekvämligheter som internet och oändligt med varmvatten tillexempel. Mm… Inteeernäät…

Den har veckan har jag varit i en riktig arbetsbubbla, jag har jobbat kväll sju dagar i sträck och inte hunnit med så mycket mer. Men nu – nu är livet tillbaka! Igårkväll var vi bjudna till släkt på en härlig middag, och nu är jag ledig både idag och imorgon vilket innebär att jag och Jakob har två ledig dagar tillsammans eftersom han precis fått semester! Lyxigt!!

Veckans nya grej har utan tvekan varit appen Face swap. Oh. My. God. Som jag har skrattat. Alltså, jag kan liksom inte behärska mig, jag skrattar oproportionerligt mycket åt vissa bilder! Jag liksom krampar i magen, tårarna rinner, skrattet blir hästgnägg och jag vill liksom bara lägga mig ner, banka näven i golvet och garva som jag aldrig gjort. Bildmappen på mobilen är fylld med dessa vi-byter-ansikte-bilder och när helst jag är på lite dåligt humör kan jag ta fram bilderna och bli fnissig på en sekund. Tack Gud för människan som kom på denna idé!

Jag ger er ett par exempel. Jag och Lina. Pappa och Cecilia. Den på pappa och Cecilia skrattade jag okryddat en halvtimme åt.

20130722-130342.jpg

20130722-130356.jpg

I övrigt har jag hängt med lillan i veckan och jag hann även med en Ekbergsfrukost med Lina som kom tillbaka på spontanbesök! Det gillar vi!

20130722-130403.jpg

20130722-130410.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)