22 Jan

Nytt jobb

Just ja, nu ska jag berätta om mitt nya jobb! Sedan jag fick Edith så sökte jag ju tjänst i Piteå istället för i Luleå, och började jobba på en administrativ tjänst i Piteå församling. Istället för att arbeta som kommunikatör, som jag jobbade som tidigare. Jag ville nämligen gärna jobba som kommunikatör i Svenska kyrkan och i Piteå fanns det då bara två sådana tjänster. Inte så stor chans att de skulle bli vakanta direkt.

Och jag har trivts jättebra! Speciellt med arbetsplatsen och kollegorna, och har verkligen blivit väl bemött av min chef angående föräldraledigheten, deltiden, omkastande av schema, få styra ledighet på sommar och vid jul själv i stor mån. Och jag har trivts bra med arbetsuppgifterna också, men när det så i slutet av hösten kom ut en ny tjänst som kommunikatör i Hortlax församling här i Piteå så kände jag bara att den tjänsten var som gjord för mig.

Min lokala församling, få jobba som kommunikatör, till och med få starta upp kommunikatörsarbetet i en församling. Förstår ni hur mycket jobb jag kommer ha/kunna skapa mig?? Så det kändes helt magiskt roligt när jag sedan fick veta att tjänsten var min. Längtar verkligen efter att få vara kreativ igen tillsammans med arbetslaget! Kunna styra mitt arbete och skapa jobb när det är lugnt! Hämta inspiration från andra församlingar! Träffas i infonätverk, samarbeta med församlingarna i Piteå.

Men sedan var det såklart sorgligt att behöva meddela det till min nuvarande arbetsplats och jag kommer sakna dem, men jag vet att de garanterat hittar någon annan. Och de förstår ju att jag vill tillbaka till det jag utbildat mig till.

Så! Första mars börjar jag (tre månaders uppsägningstid, ni kan förstå att det är lång tid för en sådan ivrig typ som jag) och jag har så mycket jag vill dra igång med. Vilken lycka att få känna en sådan arbetsglädje!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)