26 Dec

Ny look och nya julklappisar

Jag är en ond människa. Okej, kanske inte ond men synnerligen illvillig. Okej, kanske inte illvillig, men ja – egoistisk då. Trots att stackars Jakob har slitit som ett djur på hans jobb under den senaste tiden så har jag ändå bönat och bett med mina små ögon om att han skulle koda om min blogg och ge den en ett nytt utseende och – volià! Tack fina Jakob!

Men tillbaka till bloggen, som sagt – ett nytt utseende är på plats! Vad tycks? Som alltid tar det ett par dagar innan man har hunnit känna in det så några småsaker kan säkerligen komma att ändras. Ni får hemskt gärna komma med åsikter!

Åh, jag har haft en fantastiskt fin jul. Nu ska vi strax susa iväg på det tredje julkalaset för helgen. I morgon ska jag lägga upp en hel drös med bilder från julhelgen och visa vilka fina julklappar jag har fått! Jag är bortskämd, jag! Såhär såg för övrigt mina bidrag till julklappssäcken ut i år, gammeldags papper, svart papperssnöre och dymotryckta etiketter istället för små julkort. Det här är ett sådant exempel då jag tänker ”åh, det är lite jobbigt att göra kort så jag använder dymon” och sedan inser att det tar svinlång tid att trycka dymoetiketter till alla julklappar. Men det blev rätt trevligt när det var klart!

Lämna en kommentar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)