8 Nov

Novembermys

Jag vet inte varför november fått så oförtjänt mycket skit. Jag tycker det är fridfullt med november! Inget att göra ute, bara kura inne. Bjuda över folk på middag. Lägga barnen på kvällarna och sedan krypa upp i soffan. Läsa, se serie (har lite senare än alla andra hittat Innan du dör på SVT, spännande), äta kvällsfika med Jakob. Bara vila huvudet från måsten. Man ser inte smutsen i hörnen så noga.

Det är fint! Okej, jag har tappat lite av den där piggheten jag skrev om för något tag sedan, och det kan hända att jag vill somna i soffan vissa kvällar men livet kan vara fint ändå, även om man gäspar ibland.

Vi har varit ute en sväng på förmiddagen, och jag har plockat in lite blåbärsris och grankvistar för att börja vinterbona lite inomhus. Jag har bestämt mig för att det finns vinterpynt innan julpynt, hehe. Nu sover Signe medan Jakob och Edith är i klättringshallen. Sen blir det eftermiddagsbad och musikcafé ikväll. Imorgon förmiddag ska vi mysa utomhus med hemgruppen, och på söndag är det fullt fars dag-firande.

Det var våra helgplaner det. Hoppas ni får en fin helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)