26 Nov

Nio år i gemensam symbios

Vilken fin och poetisk rubrik. Nej, men såhär i slutet av november så har ju jag och Jakob så väldigt ”fullt upp” med att fira. Förutom Jakobs födelsedag så har vi ju faktiskt både förlovningsdag och årsdag! Förlovningsdagen ska jag vara ärlig och säga att vi inte firade så väldigt mycket, det känns ju mer som att det är bröllopsdagen man firar när man väl har gift sig, men det är lite mysigt att ändå åtminstone skänka en tanke åt vår bli-ihop-dag. Idag har vi varit tillsammans nio år, det börjar ju till och med närma sig ett jubileum snart!?

Och jag blir verkligen bara mer och mer förtjust i denna man. Jag vill som bara sjunga den här låten som spelas i någon reklam, att det blir ”bättre och bättre dag för daaaag”.  Tack för att du är min man och tack för att du är pappan till vårt barn!

Vi tog i alla fall chansen och gjorde en mysdag i söndags, vi åkte nämligen till Luleå för att checka in på Clarion. Sedan gick vi på Day spa och skrubbade, badade och bastade i alla möjliga ritualer (alltså, jag älskar spa!),  för att sedan göra oss i ordning och gå på konsert med Solala (du kan lyssna på Youtube, otroligt bra!) tillsammans med Lina, Nicke, Johan och Anna. Super! Vidare för middag på Bishops, och sedan en natt på det mycket trevliga hotellet och med efterföljande hotellfrukost. Det var vi värda!

Mobilen låg mest undanstoppad, men en liten badbild hann knäppas.

Hejhej. Här ligger jag och flyter.  

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)