24 Mar

Nerver i kläm och Star Wars

Jag är en bruten kvinna. En kvinna som lider, en kvinna i nöd. En kvinna som faller och sedan kämpar sig upp igen, i leran och smutsen. Okej inte riktigt så, men här om dagen skulle jag bara visa mina nya armmuskler för Jakob och då lyckades jag med bedriften att få någon huvva nerv i kläm längs liksom hela vägen från nacken till armbågen – bara genom att spänna den?? Och nu har jag jätteont där?? Är inte det så typiskt mig…?

Jag känner mig vek. Jag vill lägga mig under täcket och sjunga ”ingen vill ha mig, ingen tycker om miiig, för att jag käääkar maaask…” Det är alltså en låt som går så, jag äter inte mask. Inte på helgerna i alla fall. Men det är en ynklig låt för kröjmiga människor som mig själv.

Hur som haver, helgen har som vanligt varit ypperligt trevlig med gospelkväll i Jävre i fredags, tacomiddag med vänner igår och idag har vi varit på besök hos Jakobs farmor och farfar samt hunnit förbi hos mor och far och snyltat mat. Nu ska vi över till grannarna och se Star Wars. Vi har jobbat på projekt ”se-alla-star-wars-filmer” under vintern och ser i kväll den näst sista filmen! Kan vi klara det?? Klart vi kan!! (är den där referensen från Byggare Bob slår det mig just? Eller är det bara något allmänt utrop..? Hm.)

Jakob och Cecilia var ungefär på samma energinivå idag – så de chillade.

Lämna en kommentar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)