9 Jun

Nationaldagen

Just ja, vi har ju inte nämnt nationaldagen. Vad gjorde ni i finvädret (förutsatt att ni bor i Norrbotten kanske)?

Egentligen har vi ju våran tradition i Badhusparken, både från 2014 och 2016, men i år blev det lite annorlunda eftersom vi hade terminsavslutning med EFS. Mysigt det också! Vi slöt upp med hela familjen och hängde vid vallsberget ett par timmar, åt matsäck, och en del gick tipsrunda och upp på berget.

Nationaldagen 2017_1 Nationaldagen 2017_2 Nationaldagen 2017_3 Nationaldagen 2017

Jag måste förresten apropå ingenting säga att jag var ute och sprang med Hanna igårkväll och sprang för första gången på elljusspåren bakom vårt hus. Vilken grej! Så härligt med mjukt underlag, lite utmanade backar (okej, inte nu ”sååå härligt” men lite utmanande), sommarkvällsvärme och solnedgång. Så nära hem också! Det är bara synd att jag tycker det är lite obehagligt att springa själv i skogen, vet inte vad jag är mest rädd för – björnar eller mördare, men oavsett så ska jag försöka överkomma detta så att jag kan utnyttja skogen till fullo. Vi har ju nämligen sommarens lopp nummer 2 på söndag, tjejjoggen i Sjulsmark där vi har ett lag anmält, men eftersom jag har låtit hälsenorna läka sedan Starloppet så har jag ju bara hunnit spring ett par gånger nu och är ju typ tillbaka på noll. Känns det som i alla fall. Kuuuul. Tur att man får en picknickkorg på söndag. Det får bli min målbild.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)