17 Sep

När saker hinner ikapp…

”Jag måste bara… Jag borde… Eller ska jag? Äh, jag kanske inte behöver..”. Så lät det igår. Anledningen? Jag hade en hel del skolarbete att göra. Men jag ville verkligen inte göra skolarbete på en söndag, jag ville vara med Jakob! Det är ändå så sällan man får kvalitéts-vara med enbart honom. Så vi såg fotboll, vi åt på Max, vi får ut till stugan så killen fick paddla lite, vi hyrde film och vi for ut och joggade tillsammans. Japp, Emma joggar två dagar under samma vecka, woop-woop! Det blev en himmelens mysig dag ändå. (Nynnar på ”Viiilken häärlig dag!” med Ted Gärdestad.)

Men idag däremot, idag fick jag bita i det sura äpplet. Nä, så farligt var det inte. Men jag började dagen med att göra en rejäl to-do-list. Och då menar jag rejäl. Dock är de största punkterna avprickade nu och resterande har jag planerat att fortsätta med imorgon. Åh, vad jag älskar listor. Listor, listor, listor! Mer listor åt folket!! Ännu mer gillar jag när listorna är avprickade. Mer avprickade listor!!! …åt folket? Antar jag?

Lämna en kommentar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)