28 Maj

När man vill vara lite krasslig

Jag är nästan aldrig riktigt sjuk. På riktigt, jag har inte en enda sjukdag från skola/jobb på de senaste tre åren i alla fall och peppar, peppar, ta i trä, bacillerna verkar inte gilla mig (det gör dock myggen. Jag har redan fått mina två första myggbett – utan att ens ha sett något mygg! Himla mygg. Jag känner direkt att jag vill skriva om mitt komplicerade förhållande till mygg, men det känns som att komplicerade-förhållanden-till-djur-temat liksom har passerat….)

Hur som helst, igår kände jag mig dock lite, lite sjuk. Sådär att det gjorde lite ont ibland i halsen när jag svalde och att jag hade lite molande huvudvärk under hela dagen. Diiirekt kände jag att detta var en dag att ta tillvara på, så jag drog genast på mig myskläderna, struntade i att kamma håret och vankade runt i lägenheten med händerna i fickorna och liksom ojade mig. Strök mig lite på magen, sträckte på mig, drack ett glas vatten, kröp ner i sängen igen. Vägrade ta en ipren för att jag liksom ville plåga mig själv med att vara lite skral och ynklig för en dag. Bara få ha en sådär ”åh, jag är inte sugen på att göra något alls idag och ändå tänker jag gå och vara lite rastlös”-dag.

Vet ni? Det var ganska tråkigt. Så idag var jag sugen på att ha massa energi och fixa massa saker, men det är märkligt det där att man inte riktigt får välja hur man vill känna. Det känns nämligen som att jag är lite, lite sjuk idag också…? Inte? Jomen, det gör faktiskt ont ibland när jag sväljer… lite… ibland…

Jaha, nähä. Nu ska jag ordna för kvällens aktiviteter som hör till sommarens bröllop (spääännande!) och sedan ska jag dricka vatten. Och stryka mig på magen. Dra på mig myskläder… och kanske krypa ner i sängen igen… Mmm, sängen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)