14 Aug

När man längtar efter köttfärssås

I söndags var det alltså dags att packa ihop stugrummet och flytta tillbaka till staden! Jag har ju nämligen en liten extravecka med semester (bra inprickat med vädret för övrigt!), och jag kände att den utnyttjades bäst på hemmaplan där jag i lugn och ro kan packa upp, tvätta, pyssla på och sådär. Plus att hur mycket man än längtar ut till stugan i början av sommaren så kommer i alla fall jag plötsligt till en punkt när man liksom är ”klar” med stugan. Plötsligt längtar man till ett vanligt badrum, närhet till stan och ett fungerande wifi.

Hur som helst så har jag alltså riktigt njutit av den här veckan, och i måndags var det en riktig fixardag. Eller rättare sagt, jag hann både packa upp och bära bort, storhandla för veckan samt åka till stranden med Lina, Harry, Anna och Stella. Vilken grej! Picnicade gjorde vi, samt passade på att använda de i stort sett orörda badkläderna. Och nej, vi badade inte. Men vi solade!

När jag kom hem sen så var jag bara tvungen att göra min kanske bästa vardagsmat. Köttfärssås! Alltså det här med att göra något enkelt som man liksom bara kan ”slänga in lite kryddor i, riva i en morot, och sedan låta småkoka en timme ifall man så vill”, det kan göra mig så löjligt nöjd. Att sedan servera med pasta, en god sallad och svartvinbärsdryck – då är liksom mysmåndagen ett faktum för mig.

Kottfarssas

”Alltså, vem äter egentligen maten med ett litet basilikablad!?” tänker ni. Ingen. Inte jag heller. Vårt middagsscenario: Väänta! Jag måste fota. *springer och hämtar basilikablad och lägger dit* Jakob suckar. ”Men kom nu och ääääät.” 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)