25 Jun

Den gången vi blev lovade fisk

Vi och familjen Wikström (ja, alltså nu kan man ju börja kalla vänner för ”familjen..”!? Sjukt ändå.) besökte familjen Åströms (!!) på stugan i söndags, ni vet – medan det fortfarande var sådär varmt och somrigt.

/hej tre-dagars-sommar.

Det var i alla fall ljuvligt varmt att sitta där på altanen, och vi grillade både burgare och spelade spel. Ralf störde vi mitt i hans bad som genomfördes i en specialgjord badtunna för småfolk som han själv. Sedan knödde vi även in oss hela gänget i båten och fick guidad tur runt Jävreträskets alla tre närliggande sjöar.

Under båtturen fick vi även prova på att fiska flugfiske, och tänka sig – Lars hade flera ställen som var citat: ”hundraprocentiga när det gällde att få fisk”. ”Det låter ju jättebra Emma, hur många fiskar fick ni?” Tackar som frågar. Vi fick noll. Och ju fler hundraprocentiga ställen som vi åkte förbi, desto mindre betydelse fick uttrycket ”hundraprocentig”. I alla fall när det kom från Lars.

Tur då att vi som inte tillhör familjen Åström nog alla i smyg höll tummarna för att det inte skulle landa någon fet-gädda på det redan mycket begränsade golvutrymmet. Men en liten mini-aborre hade vi ju kunnat få skymta.

Vi såg i alla fall en älg.

Inte på kroken då alltså. I skogen förstår ni väl.

Midsommarhelg 2015_6

Midsommarhelg 2015_7

Midsommarhelg 2015_8

Midsommarhelg 2015_9

Midsommarhelg 2015_10

Midsommarhelg 2015_11

Midsommarhelg 2015_12

Midsommarhelg 2015_13

Midsommarhelg 2015_14

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)