29 Nov

När kartongerna inte räcker till och julkänslan tvingar sig på

Nu är det kört. Nu är julkänslan här för idag snöar det nämligen i Stockholm! Jag som har gjort allt för att hålla julkänslan på avstånd eftersom jag ändå inte kommer att kunna göra något åt den innan jag är på hemmaplan. Inget pyssel, inget julpyntande, inget julbakande. Men idag bara måste jag lyssna på lite julmusik och nu är det kört.

Näää, det är faktiskt lite trevligt med julkänsla här nere också! Ibland. När jag inte börjar längta för mycket efter juleländet. Den där dumma, dumma julen som ska vara så väldans trevlig.. Och underbar.. Med massor av pyssel och familjtid.. Julklappar.. Julkortstillverkning.. Mmm, aah. *formar mig som en julgran och nynnar Julen är här med stirrande ögon*

Vill ni ha ett litet inslagningstips à la lekis 1997? Jag kanske inte är ensam om att alltid sakna kartonger när paket ska slås in, de är aldrig i rätt storlek eller form. Och det här tipset löser inte alla era problem, men det kanske kan hjälpa till ibland – släng för allt i världen inte bort era toalettpappersrullar när de är slut! Det går att göra många trevliga presenter med toapappersrullar, och däri ryms lite allt möjligt, ett par sockar, något smycke, ett presentkort eller kanske pengar? Men självklart behövs lite upppiffning. Det behöver dock inte vara snitsigt scrapbooking-papper, varför inte använda tidningspapper med något trevligt snöre? Eller vanligt presentpapper?

Du klipper i alla fall ut en rektangel som är ett par-tre centimeter längre än rullen på båda sidor och som räcker i längd när du lindar det runt rullen. Sedan viker du in sidorna på båda sidor, dekorerar med något band och en etikett och voilà – trevliga presenter eller julklappar för all del!

Lämna en kommentar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)