26 Nov

När känslor blir till ord

Åh hjälp. Jag hade precis tänkt skriva ett inlägg om min och Jakobs årsdag och så sitter jag och lyssnar på Bruno Mars ”Count on me” och känner redan hur tårarna börjar bränna – hur fin låt som helst!? Både text och musik. Lyssna nu och njut!

Ja, i alla fall, idag har jag och Jakob varit ihop 6 år. Så länge och ändå så kort? Det känns ju som att det alltid har varit vi? Det är svårt att beskriva känslor för någon med ord. Det blir liksom lätt klyschigt och jag är inte så jätteförtjust i att ösa ut allt för hela världen. Jag menar, hur beskriver man den man är kär i? Den man vill vakna med varje morgon? Hur beskriver jag hur det fortfarande pirrar i magen när jag tänker på att Jakob är just min kille?

Men ändå, ändå vill jag beskriva det eftersom den här bloggen är mycket en dagbok för mig egen skull. Därför har jag nu några ord att säga till mig själv:

Emma, för sjuttsingen – håll fast vid den här killen. Han gör dig lycklig och han får dig att känna dig älskad varje dag. Han är rolig, smart, duktig och han blir snyggare för varje dag. Och vet du? Den 26 november 2012 älskar du den här killen så mycket. Så jag säger det en gång till: Emma, för sjuttsingen. Håll fast vid honom!

Åh, hjälp. Nu har jag skrivit hela det här inlägget med den där rörande Bruno Mars-sången i bakgrunden! Okej, på allvar, vem försöker jag lura, jag har faktiskt gråtit en tår eller två också. Men jag blir så väldans känslig när jag är så här långt bort…

Hälsningar,
Martyren

Lämna en kommentar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)