11 Sep

När gråten bara kommer

Jag gråter sällan till filmer eller program. Eller okej, på senare år har jag blivit lite mer lättrörd. Jag känner mycket, men det är ändå sällan det kommer rent fysiska tårar.

Men så har vi ett program. Ett program där jag inte behöver hinna få en speciell stämning eller ha ett visst humör. Tårarna kommer direkt. Och då menar jag – direkt. Vilket är nu detta program undrar ni? En dokumentär där barn far illa? Kvinnor som misshandlas? Nej, inte det. Jag gråter till Extreme home makeover. Japp. Varje gång. Det är det där ögonblicket när bussen rullar iväg. Musiken i kombination med så extremt överväldigade människor blir helt enkelt för mycket. Jag kan slå på TV:n precis i ögonblicket och direkt tåras ögonen. Rysningar får jag också.

Ibland låtsas jag att jag är en av personerna. Jag gråter hejdlöst, håller för munnen, faller ner på knä. Jag skriker ”Oh my God!” och håller för munnen igen. Snoret rinner, jag tar stöd mot fåtöljen och drar mig upp på stappliga ben (här låtsas jag såklart att det är min man som jag tar stöd mot). Plötsligt ser jag mig själv som det ser ut utifrån, snyter mig och byter kanal. Väntar tills nästa dag och upprepar proceduren. Skojade! Typ..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)