10 Dec

När årets julkort blev digitala

Nej, vet ni vad. Nu har Den Stora Vintertröttheten tagit vid. Gäsp vad det är jobbigt att gå upp på morgonen, det kan ju omöjligt vara meningen att man ska behöva jobba när det är såhär mörkt ute? Måste ha blivit en bugg någonstans i systemet.

Jag tror att det är den stundande julledigheten som börjar pocka på ens uppmärksamhet. Så väldigt underbart härligt det ska bli! Och de här sista (två!!) veckorna är det massor av trevliga göromål inbokade såsom julpyssseldag, julmyskväll, julfrukost med tjejerna, julkonserter, Stora Feta Julfikat och så vidare. Tänk va roligt! Ser ni förresten temat? Inte?? Temat är jul.

Hur som haver, ett tecken som avslöjar min akuta nyuppkomna trötthet är att årets julkort minsann fick bli digitalt producerade. Så väldigt smidigt! Bara producera vid datorn och sedan beställa hem! Vi slog två flugor i en smäll och använde oss av en bröllopsbild, samt rimmade ihop en liten god jul-hälsning med tillhörande tack-för-deltagandet-i-bröllopet-hälsning. Så får man faktiskt göra.

”Nej det får man inte alls, man måste göra två olika kort” piper någon obstinat liten rackare längst bak i ledet. 

Till dig säger jag bara: Pfft. Watch me!

Julkort 2015

Julkort 2015_1

Lämna en kommentar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)