18 Maj

Något att berätta

…nej, vi ska inte ha ett barn till, era tokar. Men jag ska bli faster igen! Och den här gången är det yngsta lillebrodern det gäller, Viktor och Sarita ska nämligen bli föräldrar!

Så otroligt roligt! Att få ett syskonbarn är ju verkligen det närmaste man kan komma att själv få barn, och nu när vi ändå börjar se ljuset i tunneln på vårt andra spädbarnsår på kort tid (och således fortfarande är något slitna) så känner jag också att det ska bli så otroligt mysigt med en spädis i familjen – som jag inte har huvudansvaret för, hehe! Herman föddes ju först och då var jag gravid med Edith och förstod nog inte allt jobb som låg bakom, utan längtade bara mer efter att vårt egna lilla barn skulle komma. Nu i höst ska jag njuta av kombon att få ha ”lite äldre” barn själv och samtidigt få sniffa bebis hur mycket jag vill. Underbart! 

Jag är så väldigt glad och tacksam över att bröderna bor kvar i närheten, och att de har hittat Elina och Sarita som vi blivit nära vänner med sedan många år. Och att jag får syskonbarn! Som är i samma ålder som mina egna barn!

Att det här sedan är värsta baby boom-året med först kusin Anna som just fått lille Manne, sedan väntar tre av mina närmaste vänner barn under juni-okt, och nu även Vikitas i oktober. Otroligt!

Minns ni den här lillungen med små kråkben?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)