30 Jun

Mot Umeå

Sådär ja, packat, städat och till och med en sväng till kyrkmarknaden med mor och far senare så sitter jag här nu i huset och påtar med det sista innan vi åker. Edith ska bara vakna och Jakob ska bara komma hem från jobbet. Det ena känner jag mig ganska säker på kommer inträffa, det andra not so much…

Sedan bär det alltså av i bil mot Umeå för en hel helg av god mat, bröllop, vänner, hotell och partid! Att vara barnfri gör att till och med en rätt dryg bilresa till Umeå känns trevlig. Bara lyssna på podcasts, prata, sova en stund, stanna och köpa godis på en mack – allt blir så enkelt. Sedan att vi kommer längta ihjäl oss efter lilla damen på söndag, det tänker jag inte på nu.

Vi fick förresten en påse med sextiotalsbarnkläder av Jakobs gammelfastrar här om dagen, haha – hur fick någon den lilla hättan att sitta kvar på sitt barn?? Otroligt fina kläder i alla fall, riktiga retroklänningar och tunikor!

Nu ska jag plocka i ordning det sista, vi hörs på söndag vänner! Trevlig helg, som min fröken Britta alltid sa sådär hurtig.

Edith 170629_2 Edith 170629_3 Edith 170629

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)