31 Maj

Mors dag med sommarvibbar

Hade tänkt skriva ”sommarvibes” i rubriken men kände att jag minsann fick lugna ner mig och ta den mer socialt accepterade svenska omformuleringen ”sommarvibbar”.

Jamen alltså, nu är det väl ändå sommar. Känner i vanlig ordning att ”det ska bli härligt, och sen blir det härligt med höst också” hehe. Nej men faktiskt, det ska bli härligt. Det känns bara så ovisst, här i Piteå (som annars blommor upp på sommaren) är exakt allt inställt och alla små turer runt om i Sverige som man annars hade kunnat ta med lilla familjen är ju inte aktuellt nu. Vi får helt enkelt ta det dag för dag, men så är jag inte heller så bra på att ”inte planera”….

Nåja, tillbaka till denna otroligt härliga Mors dag?? Kanonväder, full uppvaktning på morgonen av övriga familjen. Bara en sådan sak som att jag vaknar av att Edith tassar in försiktigt, försiktigt, går till Jakobs sida av sängen och viskar: ”Pappa! Vi måste gå upp och fixa nuuu!” Sedan blev det frukost, paket och ett helt gäng med kärleksbrev av Edith. Kan man vara nöjdare?

På grund av en snorig lillasyster och halvrisig pappa fick tyvärr de två stanna hemma hela dagen, vilket (oss emellan) resulterade i en oerhört njutningsfull och vilsam dag för min del eftersom Edith har roat sig med sin kusin under hela stug-frukosten som vi hade större delen av dagen tillsammans med min familj, och sedan under våffelbjudning hos farmor och farfar. Väldigt mysigt med en heldag tillsammans med henne!

Att äntligen kunna få sommarinviga mor och fars stuga med bad (jo, jag tog årets första simtag utomhus!), solhäng och god mat. Det var fint det. Om jag har bränt mig trots idogt skuggletande hela dagen? Jajjebus.

Jag är så tacksam över alla mödrar runt omkring mig! Och kanske mest, över att jag får vara mor själv. 

Och sedan våffelhäng i Arnemark. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)