27 Maj

Mors dag hela dagen

Mysigt med mors dag igår, gillar dagar med titel. Nåja, inte kanske ”Kanelbullens dag” osv, men dagar som innehåller firande av något slag. Mors dag är ofta så trevligt vårigt också. Igår blev en heldag med först sång- och paketuppvaktning på sängen. Sången bestod av att familjen, med Edith i spetsen, kom in tio i sju och Edith slår med en slev på en kastrull och sjunger med full hals: ”Allihooopa! Skaka håret nu tillsaaammans!” Ni som har sett Trolls, ni vet. Frukosten stod framdukad så i den arla morgontimmen satt vi allihopa och åt. Inget dra sig i sängen här inte.

Lika bra att vara uppe, för strax efter nio vandra jag och tjejerna ner till Skatten som jag höll i under gudstjänsten (alltså typ barntimmen för barnen), sedan vidare för pepparsåsmacka och bakelse hos mormor (just ja, ett litet tårtstopp hos Viktor och Sarita också, hehe). Jakob den stackaren var hemma hela förmiddagen för att mecka på med tvättstugan, det närmar sig nu!! Snart ska ni få lite bilder, min målbild är lördag då jag hoppas att sakerna står redo, svärmor står redo för skötning och mor står redo för städ-assistans och så ska det RENSAS och RÖJAS och ORGANISERAS i all ny förvaring. Så oerhört efterlängtat.

Nåja, oss gick det ingen nöd på och vid 16-tiden anslöt Jakob för då åt hela familjen på restaurang med mor, far och Vikitas. Vidare hemåt för att avsluta med tårtfika med Jakobs föräldrar. Som sagt, en heldag med nära och kära! Och någon annan som gjorde nytta. Perfekt.

Haha Signes standardmin nu för tiden. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)