27 Maj

Mors dag

Grattis alla mödrar! Grattis till allt vad vi klarar av, bär upp, älskar, kämpar, planerar, uppfostrar, tröstar, kompromissar, omhändertar, med mera! Vilken grej vi ändå gör. Och visst, papporna är också jättebra, men mödrar – är inte det något alldeles extra ändå? Hehe.

Idag har jag hittills både blivit uppvaktad av mitt eget barn (med hjälp av make) samt hunnit med att uppvakta min egen älskade mamma. Det är en bra dag, där man både får fira och bli firad! Och strax där det iväg mot svärmor för fortsatt firande.

Apropå mödraskap så har jag flera gånger senaste tiden verkligen stannat upp och bara njutit så otroligt mycket över det jag har. Som igår, när Edith hade badat och ville sitta inlindad i handduken i mitt knä länge, länge. Hon lutade huvudet mot bröstet och bara myste. Och alltså, jag tror inte det finns lyckligare stunder än när man bara har tid att sitta kvar precis så. Pussa henne på huvudet och lukta henne i nacken. Så ljuvlig hon är! Så ljuvligt att vi har en dotter och en till på väg, att vi är friska! Att vi älskar varandra, och får vara med varandra. Att vi är trygga och har det bra. Så grundläggande för att känna sig genuint lycklig.

Inte en enda dag tar jag det för givet.

Vi startade dagen med förmiddagsfika hos oss med mor, far och Cecilia. Gillar att äta gemensam frukost! Sitta och mumsa på, och prata. Sedan känns ofta dagen lång när man har startat med att träffa någon redan på förmiddagen. Efter det åkte vi alla iväg på utflykt till Stormyrberget, men det kommer i ett eget inlägg för jag hade till och med kameran! Det var också perfekt svalt väder i solen. Det måste sägas. Ingen annan (förutom Jakob, han gillar också medeltemperatur) verkade dock hålla med mig.

Nu ska vi som sagt susa vidare! Trevlig mors dag allihopa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)