4 Apr

Morgonlista

→ När går du upp?

Ställer klockan på 06.20 på vardagarna. Går upp 06.30. Om jag inte jobbar så ställer jag inte klockan alls, men är ändå glad om den har passerat 06.20 när det är dags att kliva upp…..

→ Vad är det första du gör varje morgon?

Stapplar in till Ediths rum, lyfter upp och kramar hennes gosiga varma kropp, går och byter blöja och sedan tillbaka till lekrummet för lek (eller you tube, beroende på tiden….) innan Jakob vaknar.

Morgon_5

→ Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon? 

Tio minuter. Duschar nu för tiden alltid kvällstid, så det jag gör i badrummet på morgonen är att sminka mig snabbt, borsta tänderna och håret. Med olika borstar.

→ Är frukost viktig? 

Ja! Jag älskar ju stora frukostar, men oftast blir det något enkelt.

→ Vad äter du till frukost? 

Allra helst äter jag gärna då en hel brunch. Men oftast blir det antingen kokta ägg, smoothie eller typ yoghurt med müsli.

Helgfrukost 2016_4

→ Är du morgontrött? 

Nja, det skulle jag väl inte säga. Men studsar inte precis upp ur sängen och har inga problem med att somna om ifall möjligheten finns. Vi har delat upp det så att Jakob tar nattvällingen och jag kliver upp med Edith när hon vaknar, och ja – eftersom vi båda är nöjda med det upplägget så säger det kanske en del om vem av oss som är mer morgonmänniska.

→ Vad har du för alarm? 

Originallarmet på min mobil….

→ Hur ser en perfekt morgon ut?

Jag vaknar utvilad vid 8, kliver upp, har fin pyjamas och möts ute i köket av en glad Edith som springer mot en, och en glad make som har förberett go´frukost med färskt bröd och juice. (Och croissant med nutella, i en drömvärld alltså). Vi myser med frukost framför brasa och Nyhetsmorgon, med härliga planer för dagen.

Morotsbrod_2

→ Vad är det bästa med morgonen?

Att ha hela dagen framför sig! Och att förhoppningsvis vara rätt pigg.  Förmiddagar är min bästa tid.

→ Hur går du helt klädd på morgonen? 

Sover sedan husflytten numera alltid med pyjamas (eftersom man ofta är upp en gång under natten), och vandrar sedan omkring i den så länge det bara går på morgonen. Vintertid drar jag gärna på mig ett par tjocksockar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)