16 Apr

Möhippan juh!

Jag har ju glömt att berätta om min fantastiska möhippa!! Lördagen veckan innan bröllopet så hände det alltså. Eller egentligen redan dagen innan. När jag kommer hem från jobbet finns där ett brev utanför dörren.

”Emma. Packa detta: *lista på olika saker* Imorgon kommer det att hänga ett par glasögon utanför dörren. Kliv in i hissen prick klockan 9. Tryck på 0:an och ta på dig glasögonen.”

Pirr! Alltså jag var nästan skakig när jag ställde mig i hissen, det är som att det plötsligt blir jättepirrigt trots att det ju är mina vänner! Väl därnere tar ett par milda händer och leder mig ut mot en bil. Bilen åker, bilen stannar och jag leds vidare. När de tar av glasögonen så är vi på stadshotellet och där står alla tjejerna med ballonger och sjunger! Så grymt kul att se dem alla!

Sedan får jag ett fantastiskt häfte som de hade gjort i tidningsformat, och alla sidor och artiklar får jag alltså läsa allt eftersom under dagen. De första två sidorna var insändare från Jakobs släkt om mig – fantastiskt fint – och sedan går vi in mot den ljuvliga hotellfrukosten.

Och ja, sedan fortsätter dagen med den ena trevligheten efter den andra. Glasblåsning på Heta hyttan där jag fick göra en egen skål och tävla i glasblåsning, mycket roligt – och svårt! Vidare mot höghöjdsträning där jag åkte upp i skylift med en hink fylld av vattenballonger – och skulle släppa ner mina gamla kärlekar i marken. Hehe. 25 meter upp! Läckert!

Sedan bar det vidare mot stan där det var uppdrag i neonfärgade kläder; jag dansade brudvalls, auktionerade ut ett häfte, höll i tabata och så vidare.

Vi åker mot Pottan där det var förberett med korv, pinnbröd och marshmallows, samt tre-kamp! Supertrevligt! Där får jag också tillslut komma på vad alla dagens ledtrådar har lett till och detta är alltså ett ord. Afrika. Min drömkontinent! Och kvällens tema!

Såå, Hanna och Hanna tar mig vidare för dusch och fix, och där har de alltså förberett så att jag sminkas och fixas till en fullfjädrad african lady. Hahaha. (Tur att vi inte är så särskilt… politiskt korrekta……)

Mot kvällsaktiviteterna! Långbord, caterad mat, lekar, dans, underbart!

Så otroligt välordnad dag. Vilken grym vinstlott jag har dragit med det här gänget alltså!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)